Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

EuroAds

Verkkomarkkinointiin erikoistunut EuroAds auttaa 900 asiakastaan nettimarkkinoinnissa kumppanuus-, sähköposti- ja hakukone- sekä Facebook-markkinoinnin keinoin. EuroAds perustettiin vuonna 2006. Sen pääkonttori sijaitsee Tanskan Kööpenhaminassa. Lisäksi yrityksellä on toimipaikat ja tytäryhtiöt Tukholmassa, Oslossa sekä Helsingissä.

Nettisivut: www.euroads.fi/fi

"EuroAds" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemukset EuroAdsista

eduroaffi kirjoitti 12. marraskuuta 2014

EuroAds pyörittää ns. affiliate ohjelmaa, jossa affiliaatti-julkaisijoiden esim. omilla sivustoillaan /julkaisemien/mainostamien tuotteiden tai palveluiden ja niitä koskevien linkkien klikkauksista/ostoista/leadeista ym. ‘saa’ komissioita.

EuroAdsin sivustolla olevat tarjoukset/kilpailut ym. ovat rajoitetun kestoisia ja kun tuo kesto päättyy, kuinka moni julkaisija poistaa nuo mainoksensa omilta sivuiltaan? Ei kukaan, mutta linkit toimivat kaiketi ikuisesti, tosin vain EuroAds tai joku muu kuin affiliaatti saa niistä enää hyödyn

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT
Katso voimassa oleva tarjous:”

Sivuillasi olevia linkkejä kampanja-ajan päätyttyä ei siis ole poistettu, vaan ne johtavat ilmaisena mainoksena sivuille joilla markkinoi joku muu lisää tuotteita.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "EuroAds" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)

Valikko

Puuttuuko listalta jokin yritys, palvelu tai tuote? Jätä vinkki.

Satunnaisia

Tuoreet kommentit
Nämä kiinnostavat
    Yhteistyössä

    © Kokemus.info 2021
    Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.