Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Kynsikauppa

Kynsikauppa.com myy erilaisia kynsienhoitotuotteita, kuten UV-aloituspakkauksia ja kynsilakkoja, erilaisia tekokynsiä ja kynsikoristeita. Ilmainen toimitus kuuluu yli 75 euron tuotteisiin.

Nettisivut: www.kynsikauppa.com

"Kynsikauppa" on saanut pisteet 8,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemukset Kynsikaupasta

Tilaaja kirjoitti 29. syyskuuta 2014

Toimitus oli nopeaa, asiakaspalvelu hyvää ja tuotteet laadukkaita. Ei valittamista. asiakaspalvelu vastasi sähköpostiin aina tunnin sisällä.

Ehmreda kirjoitti 19. heinäkuuta 2017

Toimitus oli todella nopea! Myöskin tuotteissa oli hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen!

En tilaa enää uudestaan kirjoitti 16. syyskuuta 2020

Toimitus tuli nopeasti mutta väärään paikkaan. Otin yhteyttä ja sain tympeän vastauksen että joudun itse maksamaan toimituksesta oikeaan paikkaan tai voin jättää paketin noutamatta. Syyttelevä sävy viestissä, että itse en ollut kuulemma valinnut postituspaikkaa oikein, sillä olin klikkaillut eri vaihtoehtojen välillä. Ihmeellistä, sillä tilausvahvistuksessa lukee oikea paikka, jonne halusin paketin tulevan. Postituspaikaksi ei kuitenkaan päätynyt mikään klikkaamistani vaihtoehdoista, vaan joudun hakemaan paketin Matkahuollon omasta toimipisteestä. Todella pettynyt asiakaspalveluun, olisivat edes voineet kirjoittaa ystävälliseen sävyyn niin kuin itsekin korjauspyyntöni kirjoitin.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Kynsikauppa" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.