Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Kotisivukone

Kotisivukoneella voi perustaa omat nettisivut, siis kotisivut, tai vaikka verkkokaupan. Esimerkiksi yrityksen kotisivut voi luoda alle 20 euron kuukausimaksulla.

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi Kotisivukoneella on oma sähköpostipalvelu, johon kirjautuminen tapahtuu osoitteessa webmail.kotisivukone.fi. Kotisivukoneen Webmailin voi kytkeä johonkin sähköpostiohjelmaan (kuten Windows Mailiin).

Webmailin ja sähköpostiohjelman käyttäminen rinnakkain tapahtuu niin, että sähköpostiohjelman asetuksiin määritellään viestin kopioiden jättäminen sähköpostipalvelimelle. Esimerkiksi Outlook Expressissä se tapahtuu avaamalla Tools -> Accounts -> (oma sähköpostitili) -> Properties -> Advanced. Sieltä Delivery-kohdasta laitetaan rasti siihen ruutuun, jonka vieressä lukee Leave a copy of messages on server.

Nettisivut: www.kotisivukone.fi/

"Kotisivukone" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Kotisivukoneesta

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Kotisivukone" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.