Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Osoite.fi

Osoite.fi (Domain Bank Oy) vuokraa esimerkiksi webhotellaja ja palvelimia, hoitaa verkkotunnusten rekisteröinnin ja tarjoaa erilaisia sähköpostipalveluita.

Nettisivut: www.osoite.fi

"Osoite.fi" on saanut pisteet 3,7/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Kokemukset Osoite.fi:stä

Entinen Asiakas kirjoitti 07. helmikuuta 2014

Todellakin kannattaa kiertää kaukaa tämä firma. Heidän business mallinsa perustuu juuri siihen, että irtisanominen on tehty hyvin vaikeaksi. Ihmiset kun tuppaavat olemaan laiskoja eivätkä jaksa lähettää irtisanomiskirjettä postitse. Ja juuri tähän osoite.fi eli Domain Bank Oy perustaa liiketoimintamallinsa. Minä sain pitkällisen ja tiukan puhelinkeskustelun jälkeen puristettua tiedon, että tee irtisanomis kirje, allekirjoita se ja lähetä skannattuna sähköpostiin. Katsotaan nyt hukkuuko tämä kirje jonnekin matkalla. Jos hukkuu niin lähetän heille laskun minun toimistopalveluideni käytöstä kun joudun selvittelemään heidän ongelmallista sopimuskäytäntöään. Eli ÄLKÄÄ TILATKO TÄLTÄ FIRMALTA MITÄÄN!!!

Melkein menin lankaan kirjoitti 08. helmikuuta 2014

Sama taktiikka on ollut heillä käytössä useiden vuosien ajan. Ovat mainostaneet halvinta webhotellia tai domainia, joka onkin todellisuudessa perustunut siihen, että seuraavan laskutuskauden alussa palvelut ovat normaalihintaisia. Ennen seuraavan laskutuskauden alkamista palvelut olisi pitänyt osata irtisanoa ajoissa.

Minua kustiin suuhun urakalla kirjoitti 23. marraskuuta 2014

Laaduton palvelu maksoi minulle omien asiakkaiden menettämisen, sekä monien tarjouspyyntöjen ohimenemisen. Tutkittuani asiaa sain tietää että palvelimet ovat englannnissa, ja suomen lain mukaan minä en saa pitää salattavaa tietoa muualla kun suomessa, joka johtu siihen että menetin monta hyvää asiakasta. Osoite.fi ei mainitse missään kohtaa että palvelut tilataan ulkomailta ja että mitään omaa ei ole. Todella hävytöntä toimintaa. Siirsin palvelut nebulalla ja nyt vihdoin pelittää kunnolla.

rahat meni sivu suun kirjoitti 20. syyskuuta 2016

Laadutonta ja kallista. Asiakaspalveluun ei pääse läpi.

KUSETETTU kirjoitti 10. elokuuta 2018

EN SUOSITTELE! OSOITE.FI ITSE VUOKRAA PALVELIMET ULKOMAILTA JA JÄLLEENMYY NE RYÖSTÖHINTAAN! KUSETUSTA!

Huh huh kirjoitti 30. lokakuuta 2020

En suosittele. Alunperin ilmaisista kotisivuista tuli kalliit tämän palvelun myötä ja irtisanominen tehty aivan liian monimutkaiseksi. Lopulta hävisi koko kotisivut kun tuhkatuuleen.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Osoite.fi" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2021
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.