Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Rentalcars.com

Rentalcars.com vuokraa autoja. Vuokra-autohaku sisältää autovuokrauksen eri puolilla maailmaa. Kohteita on yli 6000 kappaletta. Palvelussa on tällä hetkellä yli 780 autovuokraamon tiedot ja tällä hetkellä suosituimmat kohteet sijaitsevat Espanjassa ja Italiassa.

Nettisivut: www.rentalcars.com

"Rentalcars.com" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kokemukset Rentalcars.comista

TH kirjoitti 03. marraskuuta 2014

Varasin Milanosta auton Rental Carsin kautta. Toimittajana oli locauto. Kentällä en saanut autoa ollenkaan. Syy oli että luottoraja kortissani oli 2000€, olisi tarvittu 2100€. Vaimo tarjosi omaa korttia jossa luottoraja 5000€, ei kelvannut. Taksilla lauantai-iltana hotellille ja odottamaan maanantaiaamua että soitan pankkiin nostaakseni luottorajaa. No eipä onnistunut rajan nostokaan. Ei muuta kun taas lentokentälle ja vuokraamaan toisesta firmasta auto. Rental Cars lupautui “hyvän tahdon eleenä” korvaamaan vuokrasta kolmanneksen. Matkasuunnitelmat pieleen, perheelle paha mieli ja hyödytön selvittely jälkikäteen Rental Carsin kanssa. Jos vaan suinkin voit välttää näitä firmoja niin tee se.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Rentalcars.com" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.