Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Rock Beauty

Rock Beauty sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, osoitteessa Talvikkitie 18. Kyseessä on parturi–kampaamo ja kauneusstudio. Ajanvarauksen voi tehdä arkisin kello 10–16 soittamalla numeroon 044 280 4277. Parturi–kampaamopalveluiden lisäksi tarjolla on hierojan palveluita, myös sokeroinnit, rakennekynnet, ripsien pidennykset, hampaiden valkaisut ja kestopigmentoinnit ovat mahdollisia.

Nettisivut: www.rockbeauty.fi

"Rock Beauty" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemukset Rock Beautystä

Vakkari kirjoitti 18. helmikuuta 2014

Parisen vuotta oon käyny säännöllisesti tyttöjä kiusaamassa ja tyytyväinen ollu joka kerta.

exasiakas kirjoitti 17. elokuuta 2014

Aivan järkky paikka, itse en astu enää jalallanikaan. Menen kauneuskulma säihkeeseen jatkossa.

Säihkyvä kirjoitti 12. lokakuuta 2015

Kamala paikka, minäkin olen siirtynyt säihkeeseen missä Juska loihtii upeat hiuskset.

Ei enään ikinä sinne kirjoitti 01. joulukuuta 2015

Aivan hirveä omistaja, asiakaspalvelu tylyintä ikinä. Sain siellä ripsienpidennykset niin väärin ja vaarallisesti tehtynä, liimaa tippui naamalleni ja vasta kun mua poltti niin paljon että käskin kattoa mikä polttaa niin tekijä sanoi vaan että hups liimaa!! Ja sitä liimaa oli älyttömästi ripsissä, meni luomeen ripsiä kiinni, oli poikittain liimattuja ja yhdessä omassa parhaimmillaan 20 kuitua !! Kävin poistattamassa ripseni muualla vakavien oireiden vuoksi ja kuluttaja-asiamiehen pyynnöistä huolimatta omistaja ei senttiäkään rahoista palauttanut vaan vieritti syyn niskoilleni ja oli törkeä!!

Pettynyt kirjoitti 02. joulukuuta 2015

En voi todellakaan suositella kenellekkään! Kävin kyseisessä liikkeessä tänä kesänä. Katsoin, että onpas kivan edulliset hinnat. Varasin ajan ja menin. Ensinnäkin kampaajaa ei kiinnostanut pätkän vertaa. Naama oli koko “leikkauksen” ajan kuin olisi sitruunaa syönyt. Kerroin haluavani reilut kerrostukset ja edestä porrastukset kummallekkin puolelle. Työn hän aloitti tasan 12 ja hän oli valmis 7 yli?!?! En voinut uskoa silmiäni kun hän alkoi föönaamaan “valmista tukkaa” Minä joka yleensä saan sanani suusta, järkytyin niin etten saanut enää sanaa suustani. Kampaajaa kiinnosti niin vähän, että en usko, että olisin saanut yhtään sen parempaa leikkausta vaikka olisin asiasta maininnut. En astu kyseiseen liikkeeseen jalallanikaan enää. Todella ala-arvoista palvelua.

vakkari kirjoitti 08. maaliskuuta 2016

Aivan loistava mesta ammattitaitoinen ja iloinen poppoo

Tyytyväinen kirjoitti 13. toukokuuta 2016

Miesten hiustenleikkuu nopeaa ja jälki hyvää. Olen ollut joka kerta todella tyytyväinen lopputulokseen ja palvelussa ei moitteen sijaa.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Rock Beauty" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2021
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.