Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Autosalpa Kerava

Keravalla sijaitsevaan Autosalvan toimipisteeseen on lyhyt matka myös Tuusulasta ja Järvenpäästä. Toimipaikassa myydään, huolletaan ja korjataan ajoneuvoja (Volvoja, Renaulteja, Dacioita, Nissaneita ja BMW:tä).

Nettisivut: www.autosalpa.fi

"Autosalpa Kerava" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemukset Keravan Autosalvasta

Nakke kirjoitti 25. elokuuta 2017

En voi kehua kovasti kyseistä liikettä. Ostin vaihtoauton josta alkoi ensimmäisen pesun jälkeen maali kukkia. Maalin alla on siis muoviosa, ei ruostumista. Reklamoin automyyjää asiasta mutta ei mitään vastausta tai kommenttia asiaan. Seuraavaksi laitoin s-postia myyntipäälikölle, ei vastausta. Jää nähtäväksi miten asia etenee…

Entinen asiakas kirjoitti 24. helmikuuta 2021

Autoani ”yritettiin”korjata monta kertaa eikä tullut kuntoon.Rahastusta kun osia vaihdettiin ja sama vika jatkui..En todellakaan asio kyseisessä huollossa enään.Sitten vaihdoin korjaamoa ja heti tuli vika koodi oikein.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Autosalpa Kerava" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2021
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.