Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Autosalpa Tampere

Lielahdessa, Sellukatu 5:ssä, sijaitsevassa Autosalvan toimipaikassa myydään, huolletaan ja korjataan ajoneuvoja (Volvoja, Renaulteja, Dacioita ja Opeleita). Puhelinnumero on 020 779 9705 ja sähköpostiosoite myynti.tampere@autosalpa.fi.

Nettisivut: www.autosalpa.fi/fi/yhteystiedot/tampere…

"Autosalpa Tampere" on saanut pisteet 5,6/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Kokemukset Tampereen Autosalvasta

käytetyn ostaja kirjoitti 15. maaliskuuta 2017

Myyjän vastuu loppuu kun perävalot häviävät, vaikka myyjällä pitäisi olla vastuu.

Pete kirjoitti 22. maaliskuuta 2017

Niin se tuntuu olevan kaikissa asioissa nykypäivänä, että kun rahat on saatu niin sillä selvä.

Entinen asiakas. kirjoitti 21. helmikuuta 2018

En suosittele.Käytin autoa hullossa(Anturivika).Sanottiin että anturi herjaa kun autossa on kansivuoto.Kansiremontin hinta noin 1500 euroa.Vein auton toiseen korjaamoon jossa kansiremontti olisi tehty halvemmalla,siellä todettiin että auto on kunnossa.Kansi tai jäähdytysjärjestelmävuotoa ei ole.(testattiin 3 kertaa).

Mäkinen kirjoitti 18. kesäkuuta 2018

En suosittele todellakaan autosalpa Tamperetta.
Vein auton vikakoodinlukuun joka on luettu 5 kertaan aina eri viasta jonka osat on vaihdettu sen jälkeen.
Nyt sanoin että tämä kerta pitäis mennä takuuseen jo viivakoodin lukemisessa niin ei ja hinta oli yli tuplaten nostettu aiempiin lukemiakin verrattuna.kyllä loppui asiointi tässä yksikössä nytten!!Rosvo firma täysin..

Pettynyt kirjoitti 05. helmikuuta 2019

Soitin autosalpaan Tampereelle, koska autoni hävitti jäähdytin nestettä. Asiakaspalvelija kertoi vian olevan todennäköisesti kotelossa. Kertoi hinnaksi 2 tunnin työlle osan kanssa 200e. Vein autoni huoltoon. Piha täynnä lunta ja ei ainuttakaan asiakaspaikkaa. Asiakaspalvelija hölmistyneenä kun en ajannut autoani etupihalle. Kolmen tunnin jälkeen automekaanikko soittaa että vuotoa ei ole havaittu ja auto ollut painetestissä. Asiakaspalvelija puhelimessa sanoi pelkän vianetsimisen maksavan 320e. Eli 3 tuntia käytetty työaikaa ja tehty painetesti. Kysyin häneltä, että maksaako pelkkä vianetsintä 320, vaikka autoon ei ole vaihdettu osan osaa. Asiakaspalvelija kiihtyi ja korotti ääntänsä kertoakseen mitä autolle on tehty. Kerroin heti ettei hyvään asiakaspalveluun kuuluisi kiihtyminen ja äänen korottaminen. Autoa hakiessani olikin hinta muuttunut 200euroon. Oli kuulemma mekaanikko unohtanut kertoa, että käytti vähemmän aikaa autooni. Olisin varmasti joutunut maksamaan ton 320e pelkästä vianetsinnästä jos en olisi kyseenalaistanut hintaa. Varasin alunperin ajan kotelon vaihtoon joka piti maksaa sen 200e ja asiakaspalvelijalla ja mekaanikolla ei ollut kuulemma tietoakaan, että sellaisesta oli sovittu. Nyt maksoinkin 200e, että todettiin ettei vuotoa havaittu. Tunnen oloni huijatuksi ja petetyksi. En suosittele kenellekään paikkaa. Ennen omaa kokemaa olin kuullut huonoa palautetta kahdelta henkilöltä autosalpasta., mutta en uskonut heitä. Nyt uskon ja oli viimeinen kerta, kun vien sinne auton.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Autosalpa Tampere" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.