Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

DuracellDirect

DuracellDirect myy Duracell-akkuja, -latureita ja -virtalähteitä. Nettikauppa hyväksyy maksutapoina esimerkiksi pankkisiirron, PayPalin, Visan, MasterCardin ja maestron. Asiakaspalvelu palvelee englanniksi puhelimitse ja sähköpostitse. Yritys toimii Lontoosta käsin.

Nettisivut: www.duracelldirect.fi

"DuracellDirect" on saanut pisteet 6,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemukset DuracellDirectistä

että näin, kirjoitti 13. maaliskuuta 2015

Asiaskaspalvelu toimii suomeksi. Ostin sieltä läppärin akun, luulin ostavani Duracell 3v takuulla, mutta olikin 2-Power 1v takuulla (tämä aika pienellä fontilla). Huomasin 1v 1kk toimituksesta, että akku ei toimi ollenkaan. Ei mikäänlaista vastaan tuloa, vaikka myönsivät itsekin, ettei toiminnan pitäisi yllättäen loppua, vaan kapasiteetin pienentyä ajan mittaan.

Nyt eivät enää vastaa kyselyihini, vaikka myös Suomen ja EU:n kuluttajaviranomaiset ovat sitä mieltä, että 1v ei ole kohtuullinen käyttöikä.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "DuracellDirect" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.