Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

e-ville.com

E-ville.com — Your e-shopping city. Tämä nettikauppa myy halpistuotteita Aasiasta ja toimittaa niitä ainakin Kiinasta melko nopealla toimitusajalla suomalaisille kuluttajille. Pääkategoriat e-ville.comin nettikaupassa, jossa on yli 4000 verovapaata tuotetta, joista 700 alennuksessa, ovat autotuotteet, elektroniikka, hauskat tuotteet (esim. radio-ohjattavat autot ja rakennussarjat), kodin tuotteet (esim. viivakoodinlukijat, tähystyskamerat, taskuvaa’at), sekä naisten tuotteet ja sekalaiset tavarat.

Kokemukset Verkkokauppa e-ville.comista

E-ville rahastaa härskisti kirjoitti 12. helmikuuta 2015

Kallis, todella hidas ja uskomaton “tehdashinnoilla” mainostus. Miksi minun pitäisi ostaa e-villestä mitään jos saan samat tavarat vähintään puolet halvemmalla muualta? Jos vilkaisee sivuille ebay.com tai aliexpress.com niin sieltä näkee tavaran oikean hintatason, siellä ei ahnehdita 80% katteita. Samasta tehtaasta nämä sekundatavarat Kiinasta kuitenkin tulevat ja joka tuotteelle on satoja myyjiä. Tuolta löytyy todella silmät avaava hintavertailu: samahalvemmalla.webnode.com

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "e-ville.com" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)

Valikko

Puuttuuko listalta jokin yritys, palvelu tai tuote? Jätä vinkki.

Satunnaisia

Tuoreet kommentit
Nämä kiinnostavat
Yhteistyössä

© Kokemus.info 2019
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.