Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

e-ville.com

E-ville.com — Your e-shopping city. Tämä nettikauppa myy halpistuotteita Aasiasta ja toimittaa niitä ainakin Kiinasta melko nopealla toimitusajalla suomalaisille kuluttajille. Pääkategoriat e-ville.comin nettikaupassa, jossa on yli 4000 verovapaata tuotetta, joista 700 alennuksessa, ovat autotuotteet, elektroniikka, hauskat tuotteet (esim. radio-ohjattavat autot ja rakennussarjat), kodin tuotteet (esim. viivakoodinlukijat, tähystyskamerat, taskuvaa’at), sekä naisten tuotteet ja sekalaiset tavarat.

Kokemukset Verkkokauppa e-ville.comista

E-ville rahastaa härskisti kirjoitti 12. helmikuuta 2015

Kallis, todella hidas ja uskomaton “tehdashinnoilla” mainostus. Miksi minun pitäisi ostaa e-villestä mitään jos saan samat tavarat vähintään puolet halvemmalla muualta? Jos vilkaisee sivuille ebay.com tai aliexpress.com niin sieltä näkee tavaran oikean hintatason, siellä ei ahnehdita 80% katteita. Samasta tehtaasta nämä sekundatavarat Kiinasta kuitenkin tulevat ja joka tuotteelle on satoja myyjiä. Tuolta löytyy todella silmät avaava hintavertailu: samahalvemmalla.webnode.com

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "e-ville.com" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.