Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Finink.com

Finink.com on mustekauppa netissä. Nettikaupasta löytyy mustepatruunoita ja -säiliöitä Canonin, Epsonin, HP:n, Lexmarkin, Brotherin, Samsungin, Dymon ja eräiden muiden merkkien laitteille.

"Finink.com" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemukset Fininkistä

mikä neuvoksi kirjoitti 29. joulukuuta 2020

Minulta karhutaan laskua, jonka olen maksanut, vahingossa väärällä viitenumerolla. Pankin arkistotunnus ei heille kelpaa tositteeksi maksusta, ei myöskään pankin tiliote. Jos en maksa karhulaskua, uhataan perintätoimilla. Yhteyttä pitävät sähköpostitse eri asiakaspalvelijat. Eva, Rebecca jne. Eivät enää vastaa sähköpostiin.

Pettynyt kirjoitti 14. maaliskuuta 2021

Olen odottanut maksamaani mustekasettitilausta jo kuukauden. Maksoin etukäteen, koska aiemmin homma on toiminut. Ensimmäiseen kyselyyni en saanut vastausta. Tänään laitoin toisen kyselyn ja samalla katselin kokemuksia Fininkistä. Toisella sivustolla kerrottiin aivan samanlaisesta kokemuksesta tästä firmasta. Tuotetta ei kuulu, Eikä saa minkäänlaista yhteyttä firmaan.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Finink.com" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)

Valikko

Puuttuuko listalta jokin yritys, palvelu tai tuote? Jätä vinkki.

Satunnaisia

Tuoreet kommentit
Nämä kiinnostavat
    Yhteistyössä

    © Kokemus.info 2021
    Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.