Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Konsolinet

Konsolinet myy pelejä eri alustoille, lähinnä kuitenkin nimelleen uskollisesti konsoleille, mutta myös Macille ja PC:lle. Myynnissä on videopelien ohessa elokuvia. Verkkokaupan lisäksi Konsolinet Oy:llä on liike Kauppakeskus Kampin viidennessä kerroksessa, Helsingissä. Puhelinnumero on 045 138 9000.

Nettisivut: www.konsolinet.fi

"Konsolinet" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kokemukset Konsolinetistä

sananvapaus kirjoitti 28. heinäkuuta 2019

Ala-arvoinen kauppa. Ennakkotilasin ja maksoin pelin, odottelin sitä viikon julkaisusta, jonka jälkeen otin yhteyttä asiakaspalveluun, kertoivat että kaikki olikin jo menneet. Tämän jälkeen soitin tuosta edellisestä soitosta pari viikkoa myöhemmin, ja sitten kerrottiin ettei peliä tulekaan. Rahan palautuksia odoteltu nyt viikko, ja siinä asiakaspalvelun mukaan saattaa mennä pari viikkoa. En menisi kyllä takuuseen että tulee parissakaan viikossa, tällä ostokokemuksella. Muilla näyttänyt olevan samoja ongelmia tämän kaupan kanssa. En suosittele 0/5.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Konsolinet" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.