Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

LuxStyle

Nettikauppa LuxStyle toimii Tanskasta käsin myös Suomen markkinoilla. Asiakaspalvelu vastaa sähköpostitse osoitteessa info@luxstyle.fi. Yli 75 euron ylittävät ostokset toimitetaan ilman toimituskuluja. Mikäli tilaus tehdään arkipäivänä ennen kello 16.30, tuotteet postitetaan vielä samana päivänä. Toimitusaika on 1–2 päivää.

Nettisivut: www.luxstyle.fi

"LuxStyle" on saanut pisteet 5,9/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Kokemukset LuxStylestä

jussa52@hotmail.com kirjoitti 30. heinäkuuta 2015

Haluan palauttaa nämät sukat joiden piti olla kokoa 46, mutta nämä ovat lasten kokoa korkeintaan 44 ei sitäkään, mihin nämä palautan, enkä kyllä maksa mitään tästä lähetyksestä. Huom. tilaajan ostoturva Eu!

lauri kirjoitti 21. syyskuuta 2015

sain laskumuistutuksen en ole tilannut mitään . lasku LXF13498841 maksettu 30-07-2015

Perkele kirjoitti 01. lokakuuta 2015

Kirjoitin tälle sivulle tyytymättömyyteni ja olen ollut rikospoliisiin yhteydessä, koska tämä o n nettihuijaus. Kauko Honkanen

Perkele kirjoitti 01. lokakuuta 2015

Laittakaa oikea palautusosoite. Kuitenkin palautan olemassa olevaan osoitteeseen, enkä uusia tilauksia ota vastaan.

kahdet sukat 19,90 € kirjoitti 05. lokakuuta 2015

Sain Sukat. Olin vastannut kyselyyn,POSTIMAKSULLLA
maksu 14,90. Maksoin, ja sain maksumuistutuksen 19,90
Maksoin äsken 5,€. Eikö tää ikinä lopu. ?? Tallensin kaikkki s-postin . Älä ikinä osta täältä !!!!!!

Jari Rauma kirjoitti 06. lokakuuta 2015

Kahdet sukat! 10. syyskuuta 2015
Sain sukat oli maksettu 21.09.2015 mun vanhemmat nimi eeva rauma maksettu 14.90 €, mitäs taas tuli lasku lisää 5 €, en kannataan ei lähettään, te aina valehtelee mainoksia!ei ikinää tilaa luxstylelle!

Petetty kirjoitti 08. lokakuuta 2015

Mitään en tilannut. Ilmoituksessa luvattiin lahjaksi. Oli läppäriä, puhelinta, enkä jäseneksi liittynyt. Palautin viimeisen paketin ja uusia en ota vastaan. Huomenna menen tekemään rikosilmoituksen. Enkä ole ainut, jota on huijattu. Seurasin paketin kulkua postin nettisivuilta ja tuli tieto, että palautuskohdetta ei ole tavoitettu. HÄVETKÄÄ.

Petetty kirjoitti 12. lokakuuta 2015

Poliisille tein rikosilmoituksen. ja neuvottiin, että ei yhtään euroa pidä laittaa. On kansainvälinen rikosjärjestö. Helpotti todella. Multa ei tipu latin latia. Vastaanottaja saa lunastaa lähetykset omaan hintaan.

anne kirjoitti 02. marraskuuta 2015

Haluan palauttaa ripsiseerumin mikä on oikea osoite

LXF13630221 Rainer kirjoitti 23. marraskuuta 2015

tilasin ilmaiset sukat.sain sukkia parin viikon välein ja maksu kylkeen.olen jo palauttanut sukkia takaisin. postimaksu sukkien palautukseen 16.50e seuraavat sukat voitte noutaa minulta.EIKÄ TARVITSE ENÄÄN LAITTAA AINOATAKAAN SUKKAPARIA

reijo pasma kirjoitti 03. joulukuuta 2015

ja perkele, en taryi yksikään sukkia en ole tillanut-enkä makksa.mihin vittun palautetaan

J. Söderström kirjoitti 21. heinäkuuta 2016

Tytärpuoleni joka on 16 v sai laskulla Tilattua. Huijariyritys. Mahdotonta tehdä palautusta jne.
Älä ikinä osta mitään täältä.

Anni kirjoitti 18. lokakuuta 2016

Minulle tuli pakki mitä ma en ole tilannut ja tuote maksa noiun 19.90 ja postikulut vielä niin että minulla tulis maksa 30 eur? Mikä huiaus,koska ma en ole tilannut mitään ja mihin ma voin se palauta? tosi huono kokemus….

Mutsi kirjoitti 22. lokakuuta 2016

Alaikäiselle tyttärelleni tuli paketti kasvonaamiota TILAAMATTA hintaan 75e. Kaikenlisäksi paketti tuli LASKULLA , kaupan omat tilauehdot kieltävät laskuasiakkuuden alaikäisiltä. Nyt käymme “keskustelua” asiakaspalvelun kanssa paketin palauttamisesta ilman postikuluja. Olen kuullut että näitä tilaamattomia paketteja on tullut muillekin…

huijattu kirjoitti 23. lokakuuta 2016

Mulle tuli kans! Asiakaspalvelu neuvoo vaan palauttamaan 3.11 mennessä. Ette kai ole maksaneet laskua!? En kyllä aio maksaa mitään palautustakaan. Asiakaspalvelusta sanottiin että voin olla halutessani yhteydessä viranomaiseen. Oma paketti tuli, kun olin katsonut tuotteita facebookissa, mites muilla?

huijattu myös kirjoitti 26. lokakuuta 2016

Huijaus. Klikkasin facebook mainosta ja tuli paketti kotiin. Palautin kirjeenä. Ilmoitin poliisille ja facebookille.

Maria kirjoitti 11. marraskuuta 2016

Sama juttu..Klikkasin facebookin mainosta vain katsoakseni tuotetta ja ripsiseerumit tulikin kotiin 3.päivän päästä paketissa..Huijatuksi tulin 94,e.kaikkineen,maksu laskulla..Apua,poliisille varmaankin ilmoitus..9.11.16

...... kirjoitti 24. marraskuuta 2016

Katsoin sivustolta muutamaa tuotetta, kun vertailin hintoja, mistä tuotteet tilaisin. Päädyin kuitenkin tilaamaan tuotteet toiselta sivustolta… MUTTA!!!! Seuraavana päivänä tuotteet tulivatkin postiin luxstyleltä, vaikka en tilannut, saatika maksanut niitä.. paketista löytyi tuotteet joita olin tarkastellut ja 89€ lasku… pistin samassa paketissa menemään takaisin.. laskuineen päivineen.. saa nähdä tuleeko maksumuistutus minulle.. jos tulee niin onpahan todentaa että olen tuotteen palauttanut!

ronza nooh kirjoitti 14. joulukuuta 2016

Hei,minä tilaus klipsipidannys yksi kerta miksi lähettää minulle toinen kerta nyt kun minä haluan palauta pidä minä maksa postelle mitä voi tehda voitko vasta nopeasti ja minä en halua lahetta minulle mitaan

Riitta Sinkkonen kirjoitti 22. joulukuuta 2016

Olen maksanut 11.12.1206 84,90€ tilille fi4118619710002634, vain tilausnro on puuttunut maksusta XXX. Nyt sain muistutuksen maksusta.

(Ylläpito siivosi tästä kommentista pois laskun ja sen maksajan tiedot.)

Pepito kirjoitti 08. helmikuuta 2017

Täyttä huijausta!katsoin facebookin sivustolta että mitä maksaa ja kas kummaa en tilannut tuotetta ja tuli ripsiseerumi 59.85!palatin tuotteen ja hyväksyivät sen mut taas tuli uus lasku ja asiakasp.ei saa yhteyttä!

Huijattu kirjoitti 13. helmikuuta 2017

Yksi tuote laskutettiin 3 kertaa. Olin yhteydessä asiakaspalveluun josta väitettiin minun tilanneen 3 kertaa. Sain maksuaikaa laskuille koska minulle oli tullut vain se 1 tuote minkä tilasin. Loput eivät ikinä tulleet mutta maksumuistutukset ja perintäkirjeet tulivat perille…

sinine100 kirjoitti 20. helmikuuta 2017

http://www.ecc.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2016/varo-verkossa-luxstyle-toimittaa-tuotteita-tilaamattauusi-sivu/

Euroopan kuluttajakeskus on saanut lukuisia valituksia tanskalaisesta LuxStyle-verkkokaupasta, jossa tuotetilaus näyttää syntyvän pelkästään sillä, että kuluttaja valitsee tuotteen ja antaa yhteystietonsa. Hinnan selville saadakseen kuluttajan on siirryttävä tilausprosessissa seuraavaan vaiheeseen. Kun kuluttaja keskeyttää tilauksenteon hinnan nähtyään, ennen maksutavan valintaa, lähtee tilausvahvistus ja tuotelähetys kuitenkin jo kuluttajalle. LuxStylellä on ollut mainoksia viime aikoina ainakin Facebookissa.

LuxStyle kirjoitti 30. huhtikuuta 2017

Hei! On ikävä kuulla, ettemme ole onnistuneet pitämään kaikkia asiakkaitamme tyytyväisinä. Pahoittelemme negatiivista kokemusta. Suosittelemme olemaan yhteydessä LuxStylen asiakaspalveluun osoitteeseen info@luxstyle.fi, jotta voimme tarjota asialle ratkaisua. Hyvää päivän jatkoa!

minä vaan kirjoitti 18. elokuuta 2017

Katsoin Facebook mainosta ja paketti kolahti muutaman päivän kuluttua postissa.
Teen sitten niin kuin kuluttajavirasto kehottaa!

LuxStyle kirjoitti 20. elokuuta 2017

Hei Minä vaan, Pyytäisimme teitä ystävällisesti olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluun osoitteeseen info@luxstyle.fi, jotta asiakaspalvelumme voi auttaa teitä asian kanssa ja tarjota ratkaisuvaihtoehtoja. Asiakaspalvelumme toimii vain kyseisessä osoitteessa. Kiitos. Hyvää päivän jatkoa!

turuust kirjoitti 29. syyskuuta 2017

Mulle kävi samalla tavalla LuxStylen kanssa. Olin yhteydessä kuluttajan suojaan ja kehottavat toimimaan kuten myös teitä useampiakin.
Olen infonnut kaikkia tuttaviani ja kertonut tästä HUIJARIFIRMASTA.
LEVITTÄKÄÄ IHMEESSÄ TIETOA!!!

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "LuxStyle" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)

Valikko

Puuttuuko listalta jokin yritys, palvelu tai tuote? Jätä vinkki.

Satunnaisia

Tuoreet kommentit
Nämä kiinnostavat
    Yhteistyössä

    © Kokemus.info 2021
    Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.