Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

MiGame

MiGame Oy on pelikauppa ja videopeleihin liittyvien tavaroiden ja tuotteiden maahantuoja. MiGamesta löytyy pelejä esimerkiksi Xbox 360:lle, PlayStationille, Wiille, PSP:lle, Vitalle ja PC:lle. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on migame@migame.fi.

Nettisivut: www.migame.fi

"MiGame" on saanut pisteet 3,6/10. Se on 16 arvostelun tulos.

Kokemukset MiGamesta

Tarffe kirjoitti 08. joulukuuta 2014

Tilasin Migamesta Wii U Peach gamecube controller ohjaimen. Toimitus saapui perille niinkuin pitikin ja Yhteydenpito sähköpostin kautta oli hyvä. Kiitos! :)

Aku kirjoitti 21. lokakuuta 2015

todella typerä kauppa. kun ostaa koodin peliin jolla voi ladata kyseisen pelin niin luvataan toimitus heti. minulle heti tarkoittaa koodin saamista heti. kun kyselin että milloin koodin saan kun olen sen jo verkkopankissa tunnistautuneena maksanut niin eivät kuulemma vastaa sähköpostilla kysymyksiin jotka koskevat tilauksia. eli jos joku haluaa ostaa jotain tuolta ni varautukaa siihen että palvelua ette saa muutakuin soittamalla pirun kalliiseen 0600 alkuiseen numeroon ja luvattua toimitusaikaa ette tule näkemään.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "MiGame" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.