Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Netrauta

Rakentamiseen painottunut nettikauppa Netrauta kertoo olevansa Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Nettikaupasta tilatut tuotteet voi tarvittaessa saada kotiin kannettuna. Asiakkaita Netraudalla on Suomessa yli 200 000 kappaletta. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 7500 422 (ma–pe klo 10–16) ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@netrauta.fi.

Nettisivut: www.netrauta.fi

"Netrauta" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 18 arvostelun tulos.

Kokemukset Netraudasta

tyytyväinen kirjoitti 10. tammikuuta 2014

Aivan uskomattoman nopea toimitus! 2 vrk kulunut tilauksesta ja tuote on minulla kotiin kuljetettuna! Ei voi kuin kiittää!

Ensi kerralla muualta kirjoitti 10. syyskuuta 2014

Osa tilatuista ja maksetuista tavaroista tuli ajallaan, lopuista ei mitään tietoa ennenkuin asiakaspalvelusta kyselee ja sieltä sanotaan että vaikka sopimuksessa lukee 1-3 päivän toimitus, tuote tulee “ehkä noin kuukauden päästä”.

Asiakaspalvelu sanoikin että kannattaa tilata jostain muualta jos haluaa tavarat sovitussa ajassa.

Ei ikinä netrautaa kirjoitti 08. toukokuuta 2015

Huono Palvelu. Tilatut tavarat pahasti myöhässä, eikä vaivauduta ilmoittamaan onko tilattuja tuotteita edes saatavissa vai ei. Minusta eivät ainakaan asiakasta saa.

Pahasti pettynyt kirjoitti 26. heinäkuuta 2015

Järkyttävän huonoa asiakaspalvelua ja tilaamaamme tuotetta ei saatu lainkaan. Tilasimme siis pesualtaan. Toimitusajaksi mainittiin 5-10 päivää. Maksoimme tuotteen (n. 900€) heti ja jäimme odottamaan toimitusta. Teetimme puusepällä altaan maksamisen jälkeen allakaapin mittojen mukaan. Kuukauden päästä tilaushetkestä kyselimme maksamamme tuotteen perään ja vastaus oli, ettei sitä ole olemassa / tulossa. Hienoa siinä vaiheessa sitten alkaa etsimään teetettyyn kaappiin sopivaa allasta. Aiheutuneesta vahingosta emme saaneet minkäänlaista korvausta ja lähetämääni reklamaatioviestiin emme saaneet lainkaan vastausta. On kyllä harvinaisen huonoa palvelua. Viimeinen kerta, kun asioimme kyseisen kepulifirman kanssa.

Äsyyntynyt kirjoitti 01. maaliskuuta 2016

Täysin perseestä koko pulju! Epäluotettava, etenkin Tammiston piste, jossa vanhemmat äijät eivät saa itseään mukavasta tuolista edes ylös. Tylyä asiakaspalvelua tyyliin, “ei me mitään viitsitä, hanki itse omat tietosi netistä.”

Ei ikinä Netrautaan!

vanha patu kirjoitti 12. lokakuuta 2016

Tämän kaltaiset verkkokaupat ovat vahingoksi koko bisnekselle, sillä ne pilaavat koko alan maineen. Pysykää kaukana.

pike,pepe kirjoitti 28. heinäkuuta 2017

Huono homma kun olet riippuvainen NETRAUDAST.Me tänne korpeen saadaan ainoastaan netraudan kautta ns.edullisemmin PASKAHUUSSImutta tilasimme väärän ja sehän on asiakkaan vika.Korjasimme vian eli palautimme ko.ns väärän huussin pois ja rahat on netraudassa.Myyjä ehdotti että tehkää uusi tilaus.Näin teimme joka oli väärä tikki.Toimitus ei sitten pidäkkään 2-5 pv.Nyt on netraudalla kaksi vessaa maksettu ja me oomme tyhjän päällä riukupaskalla.Olkaa varovaisia kun tilaatte.Maksakaa vaikka enemmän.Saatte ainaskin tuotteen asiallisesti kotiin.

Pete kirjoitti 28. heinäkuuta 2017

Hauskasti kirjoitettu. :-D Toivottavasti saatte huussimysteerin ratkaistua.

JaapaJaa kirjoitti 10. elokuuta 2017

Ostin toukokuussa pojan ylioppilasjuhliin paviljonkikatoksen Netraudasta. Se oli virheellinen (puuttui ruuvinreiät parista osasta). Juhliin tuota ei saatu kasattua. Vielä tänä päivänäkään ei ole tullut oikeita osia (kulunut kolme kuukautta ja kesä on ohi) ja vielä koskaan tämä paviljonki ei ole ollut käytössä – vain osittain kasattu runko seisoo puutarhassa.

Toimitin moneen kertaan erilaisia selvityksiä ja kuvia (vaikka oli toimitettu jo aikaisemmin), mutta asiaa ei ole saatu kuntoon. Netraudan asiakaspalvelu pomputtaa vain tahallaan, ettei tarvitsisi mitään tehdä. Tästä on vaihdettu jo parikymmentä sähköpostia, mutta ei vain onnistu!

Paviljonki maksoi yli 500 € ja nyt näitä (tai vastaavia) myydään monessa paikassa jo yli 50 % alennuksella, mutta meillä ei ole tätä vieläkään. Luulisi, että tuolla rahalla saisi hyvän tuotteen, mutta ei. Tökeröä toimintaa Netraudalta. Surkeaa kiinalaista kamaa ja erittäin surkeaa asiakaspalvelua.

Suosittelen, että kukaan ei osta yleensäkään mitään Netraudasta! Sen verran asiakaspalvelu on törkeän huonoa. Itse asiassa surkein koskaan kokemani asiakaspalvelu, vaikka taloudessa ostetaan erittäin paljon verkkokaupoista ja muista kaupoista.

MetK kirjoitti 05. lokakuuta 2017

Keväällä tilasimme puisen paviljongin ajatuksena laadukaampi ja paremman näköinen paviljonki vrt. metallirunkoiseen. Eli maksoimme n. 300€ “ylimääräistä”. No mitä oli vastine? Tilaus tehtiin 23.5. ja toimitusaika luvattiin 5-10 päivää. Ajatus oli päästä juhannuksena jo nauttimaan paviljongista(kesäloma). Paviljonki saapui viimein kolme viikkoa tilauksesta. 12.6. Kasaustyön aloitimme 15.6. ja huomasimme välittömästi nippuja purkaessamme että puuosat ovat todella kieroja ja haljenneita. Palaute kuvineen lähti välittömästi myyjälle. Puitahan pitää vuosi kuivattaa ennen käsittelyä. Näin olen ymmärtänyt. Olikohan näin tehty? Kului 5 päivää ja asiakaspalvelu ilmoitti että asia on välitetty eteenpäin. Parin päivän päästä aloin kysellä eteneekö asia. Lopulta 28.6.(juhannuksen jälkeen) sain vastauksen että uudet osat PITÄISI olla matkalla mutta myyjän asiakaspalvelun edustaja ei ollut varma. Asiaa hoidettiin puuosa toimittajan kautta. Toimittaja olikin halunnut välittää meille tiedon ettei osanippuja kannata avata ennen kasaamista kos jos osat ovat päivän auringossa niin niiden muoto voi olla illalla ihan erilainen!? Asia selvä, näinhän juuri olimme tehneet. No sitten tuli uusia osia joista nekin olivat osa ihan samanlailla haljenneita ja kierojakin. Ehkä hiukka paremmalla prosentilla onnistuneita kuitenkin. Myyjä tarjosi 50 euron hyvityskoodia seuraavaan ostokseen. Tähän emme suostuneet kun ei ollut tarvetta oikein millekään tlilaukselle. Sitten asia vain venyi ja venyi joka yhteydentottoon vastausta odotellessa päivä/pari. Tätä jatkui yli heinäkuun puolenvälin. Jos olisimme tienneet laadun olevan tuota luokkaa, olisimme tilanneet 300€ halvemman metallirunkoisen. Lopultahan Netrauta suostui hyvittämään laskusta 100€ pois ja tähän sitten päätimme suostua ja tehdä valmista sekundasta. Paviljonki tuli siis valmiiksi heinäkuun loppupuolellla, n. 2kk tilauksesta. Kesäloman oltua ohi jo ajat sitten. p.s. kasausohjeet olivat myös huonot, aivan kuin sivuja tai vaiheita olisi puuttunut. Sanoin tästäkin mutta en saanut uusia ohjeita tai selitystä.

Ylläolevat kommentit tukevat tätä kokemusta kyllä.

Lopulta huonon arvostelun ratkaisi Netraudan asenne reklamointiin. Viivytttelyä ja vähättelyä.

Kierrä tämä firma jos haluat sujuvaa palvelua.

mmiett22 kirjoitti 11. syyskuuta 2018

NETRAUTA.FI / WHIRLPOOL OSTOKOKEMUS OLI ALA-ARVOINEN Haluan ohjeistaa muita asiakkaita olemaan valppaina ostaessanne Neutrauta.fi – verkkokaupasta isompia kodinkoneita, minun tapauksessani kyse oli sähköuunista. Yhtä lailla huomion ansaitsee myös kodinkonemerkki Whirlpoolin maahantuoja ja heidän toimintansa reklamaation käsittelyssä. Ostin 21.11.2017 Whirlpool AKP 458 IX teräs- mallisen kalusteisiin sijoitettavan kiertoilmauunin netrauta.fiverkkokaupasta. Asennuksen jälkeen uuni otettiin käyttöön ja siinä havaittiin selvä paistovika heti ensimmäisten käyttökokemusten jälkeen. Kiertoilmalla ei saatu esim. pullia paistettua kahdessa tasossa, ylätason polttaessa ne ja alatason jättäessä pullat raaoiksi. Teimme asiasta reklamaation verkkokauppaan, mutta Netraudasta ilmoitettiin tylysti, että jos olette uunin ottaneet käyttöön ja kytkeneet sen sähköverkkoon, ei palautus- tai vaihto-oikeus olekaan enää voimassa. Vetosin kuluttajana siihen, että eihän sähkölaitteen vikaa voi todeta muutoin kuin kytkemällä se ensin verkkoon ja ottamalla käyttöön. Netrauta ei nähnyt asiaa näin, vaan pesi kätensä reklamaatioprosessista heti alkuvaiheessa. Seuraavaksi otin yhteyttä Whirlpoolin maahantuojaan ja kerroin ongelmastani heille. Maahantuojalla todettiin, että asentaja voi tulla kodinkonetta katsomaan ja he antoivat myös paisto-ohjeet, jonka mukaan paistaa pullat ja paiston aikana tulisi ottaa valokuvia myöhempää asentajan käyntiä varten. Asentajan tulo kesti yli kaksi kuukautta. Tällä välin uunia ehdittiin testata parempia tuloksia saamatta monta kertaa, välillä peltejä käännellen ja lämpötiloja säädellen. Kun asentaja viimein saapui ja tarkasti laitteen, päätyi hän samaan arvioon kuin mekin – paistotulos ei ole hyvä. Hän toimitti Whirlpoolille raportin käynnistä, valokuvat paistamisen laadusta sekä kantani maahantuojalle, jossa ilmoitin edelleen tyytymättömyyteni uuniin ja olevani valmis kohtuullisella välirahalla vaihtamaan viallisen uunin toiseen uunimalliin. Aikaa kului taas paljon, kunnes 19.4.2018 Whirlpool esitti tarjouksen kahdesta uunimallista, joista kumpikaan ei ollut ehdottamani. Tarjouksessa oli huomattavan paljon kalliimpia malleja ja väliraha näistä uuneista olisi ollut huimat 600-800 euroa. Lisäksi minulta olisi veloitettu uusi asennustyö matkakuluineen. Kun näihin välirahakuluihin lisättäisiin vielä jo ostetun uunin hinta, jouduin toteamaan, että en suostu enää ryöstön kohteeksi, vaan tyydyn kohtalooni ja paistelemme yhden pellin kerrallaan keskellä uunia kunnes investoimme uuden uunin ”kivijalkamyymälästä”.

Netrauta kirjoitti 20. helmikuuta 2019

Tavaraa ei toimitettu 10 päivän sisällä, jonka jälkeen peruin kaupan. Rahoja ei palautettu lupauksista huolimatta, kuin vasta kahden viikon päästä. Eli ei koskaan enää netrautaa. Arvostelua ei julkaistu, koska se oli negatiivinen

MetK kirjoitti 30. heinäkuuta 2019

hullu täytyy olla joka vielä tilaa tästä kaupasta jotain…

Pettynyt kirjoitti 03. elokuuta 2019

Glass house lasiseinät tulivat loma-asunnon työmaalle viikkoja myöhässä. Työmiehet olivat lähteneet jo lomille ja siirtyneet toiselle työm,aalle. Kesä meni pilalle kun ei päästy saunomaan.

Huijattu kirjoitti 29. huhtikuuta 2020

Netraudan bisnes ei perustu rehellisyyteen. Myyvät kuluttajille surutta kakkoslaadun materiaalia. Välttäkää tilaamasta kyseisestä puljusta yhtään mitään.

Espi kirjoitti 08. maaliskuuta 2021

Perseestä koko pulju. Ostin keskuslämmitysuuni. 10 kuukautta kesti. Takuu 2vuotta.keksivät konstin ettei tartte takuuseen antaa uutta uunia. Menee kuluttajariitalautakuntaan.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Netrauta" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)

Valikko

Puuttuuko listalta jokin yritys, palvelu tai tuote? Jätä vinkki.

Satunnaisia

Tuoreet kommentit
Nämä kiinnostavat
    Yhteistyössä

    © Kokemus.info 2021
    Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.