Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Nettikaluste

Lahdesta käsin toimiva Nettikaluste on huonekalujen nettikauppa. Tuotteita voi tilata pankkikortilla, pankkitunnuksilla tai ennakkomaksulla, laskulla ja erissä. Tuotteet toimitetaan kotiovelle (ulko-ovelle) ilmaiseksi.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 045 222 4454 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@nettikaluste.fi.

Nettisivut: www.nettikaluste.fi

"Nettikaluste" on saanut pisteet 6,3/10. Se on 22 arvostelun tulos.

Kokemukset Nettikalusteesta

K.Alanen kirjoitti 25. maaliskuuta 2019

Ihan hyvä kauppa. Hyvät valikoimat ja hinnat edullisia verrattuna muihin. Eikä kotiinkuljetus maksa mitään.

Pettynyt kirjoitti 15. heinäkuuta 2019

Kyllä se dippainssikin näköjään haksahtaa liian helposti imetysaivoilla…

En voi kyllä suositella nettikaluste.fi-kauppaa. Ensin myydään tavaraa, jota varastossa ei enää ole ( Columbo korikeinu) ja tarjotaan tilalle Omppu-korikeinua samassa värissä, tilausmuutos puhelimessa tottakai. Annetaan ymmärtää, että korvaukseksi lähetetään samaan hintaan varaston kaksi viimeistä tuosta toisesta mallista kun kerran jo maksettu tilauskin kyseessä. Kun pihaan tuleekin vain yksi ja soitetaan perään niin kielletään mitään tälläistä luvatun.

Opetus: Jos siis tilaat tästä lafkasta (tai mistään muustakaan nettikaupasta) ja puhelimessa tilausta suostut muokkaamaan, pyydä mustaa valkoisella sillä joko luvataan sellaista mitä ei saa loppupeleissä tai ilmoitetaan tilausmuutos puhelimessa niin, että asiakasta johdetaan tahallaan harhaan.

#nettikaluste.fi #nettikaluste #harhaanjohtavailmaisuvaityhjätlupaukset #einäin #mustaavalkoisellaainajatkossa #asiakkaankusetus #vahinkovaitahallinen #siinäpävastakysymys

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Nettikaluste" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.