Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Perfume.FI

Hajuvesikauppa, jossa tuotteita — lähinnä hajuvesiä ja parfyymejä — miehille ja naisille. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Valikoimassa on yli 4000 tuotetta ja 400 eri merkkiä. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 315 77027 (ma–pe kello 14.30–15.30) sekä sähköpostiosoite asiakaspalvelu@perfume.fi.

Tuotteita voi tilata nettipankkien maksupainikkeilla, Visalla, MasterCardilla ja myös PayPalilla.

Tällä hetkellä toimitus kaikkialle Suomeen on 3,99€.

Yritys mainostaa myyvänsä tuoksuja outlet-hintaan.

Nettisivut: www.perfume.fi

"Perfume.FI" on saanut pisteet 6,3/10. Se on 35 arvostelun tulos.

Kokemukset Perfumesta

petetty kirjoitti 21. elokuuta 2014

tilaamani ja maksamani hajuvesi ei koskaan tullut minulle eikä firmaan saa puhelimitse yhteyttä eikä sähköpostitse tule muutakuin automaattinen ilmoitus yhteydenotosta jota ei koskaan tule!

Pete kirjoitti 23. elokuuta 2014

Kuinka kauan olet jo odotellut? Joskus nettikaupoista tuotteita toimitetaan parinkin viikon toimitusajalla…

dame kirjoitti 24. elokuuta 2014

Olin juuri tilaamassa kyseisestä firmasta, mutta nimimerkin “petetty” kommentti saa minut lykkäämään tilausta.

boats kirjoitti 24. elokuuta 2014

Perfume.fi verkkotunnuksen omistaa JM Glamour Oy, jonka palvelimen ip-osoite sijaitsee Virossa.

Amazone kirjoitti 10. joulukuuta 2014

No minä ihmettelinkin, kun heidän sivuillaan luki potsi kun olisi tietysti pitänyt olla posti. Enpä taidakaan tilata, vaikka siellä olisi ollut yksi hajuvesi, mitä on tosi vaikea saada muualta.

dame2 kirjoitti 17. helmikuuta 2015

Tilasin kokeeksi kynsilakkoja ja yhden edullisen hajuveden kyseisestä firmasta. Kaikki meni hyvin ja tuotteet olivat sitä mitä pitikin. Toimitus kesti 8 päivää smartpostin kautta.

Jenna kirjoitti 21. heinäkuuta 2016

Tilasin ja maksoin hajuveden 2015 loppuvuodesta kyseisestä Perfume.fi -nettikaupasta. 1,5 viikon kuluttua tilauksesta sain viestin, että kyseisen hajuveden toimituksessa kestää noin viikko odotettua pidempään tavarantoimittajan varaston muuttamisen johdosta. Odotin taas viikon kunnes kyselin itse tilaukseni perään (lähetysvahvistusta ei ollut vielä tullut). Kolmen päivän kuluttua viestin lähettämisestä sain vastaukseksi, että “Ikävä kyllä emme saaneet lainkaan tilaamaasi tuoksua.” Jaaha. Voi jumalauta että sapetti. Ette viitsineet kertoa aikaisemmin, eikä vasta sitten kun olen odottanut kuukauden ja lopulta joudun itse kyselemään tilaukseni perään ja kuulenkin etten saa koko hajuvettä. Keskustelun kävin sähköpostitse asiakaspalvelun kanssa. Alkuun oli ihan asiallista tekstiä, nöyristeltiin, pahoiteltiin ja tarjottiin tuoksunäytteitä. Pari viimeistä viestiä sen jälkeen kun oli selvinnyt etten saakaan tilaustani olivat sen sortin tekstiä, että ilmoitin sekuntiakaan epäilemättä tilaukseni olleen viimeiseni. Saamani viestit sisälsivät runsain määrin huutomerkkejä ja suoranaista ilkeilyä, ja vasta tässä kohtaa sain rahani takaisin. Mainittakoon nyt sekin, että kollegallani on myös ollut vastaavanlainen kokemus samasta kaupasta. Olkaahan siis varuillanne, jos tuolta tilauksia teette.

Nettihuijaus kirjoitti 18. syyskuuta 2016

Yrityksen netti- ja facebooksivut eivät toimi, joten ilmeisesti toiminta loppunut.

Marjo kirjoitti 29. joulukuuta 2016

Kyseinen yritys on huijarifirma joka toimii Eestissä.
ÄLÄ TILAA YRITYKSESTÄ MITÄÄN, menetät rahasi ja tuotteet jää tulematta.
Otin yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan ja he yrittivät ottaa yritykseen useita kertoja yhteyttä mutta postit palautui takaisin eestitä.

Pete kirjoitti 03. helmikuuta 2018

Olen tilannut täältä parikin kertaa eikä ole ollut mitään ongelmia…

anna liisa kirjoitti 07. maaliskuuta 2019

toimi hyvin

Make kirjoitti 07. helmikuuta 2020

Tilaus meni perille ja maksu myös. Tavaraa ei ole näkynyt eikä mitään ilmoitusta että milloin edes tulisi. En suosittele ja viimeinen kerta tästä yrityksestä tilaus.

jokunen kirjoitti 25. helmikuuta 2021

Ei voi suositella, töykeää asiakaspalvelua, tilausta joutuu odottamaan pari kk vaikka tuotteissa lukee toimitus max 12 arkipäivää. Tilatuista tuotteista vain murto-osaa löytyy ja rahoja palautellaan miten sattuu ja millon sattuu. En luota, enkä tasan enää tilaa!

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Perfume.FI" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2021
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.