Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Photobox

Suomessakin toimiva Photobox kertoo olevansa Euroopan johtava digikuvien kehittäjä Internetissä, koska sillä on yli 20 miljoonaa jäsentä. Photobox valmistaa esimerkiksi A4-kokoiset kuvakirjat, taulut, mukit, kirjekuoret, kuvasarjat ja julisteet. Maksutapoina Paytrailin kautta suomalaisten nettipankkien maksupainikkeet, Visa, MasterCard ja PayPal. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@photobox.com.

Nettisivut: www.photobox.fi

"Photobox" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemukset Photoboxista

Pahasti petetty ja pattynyt kirjoitti 09. helmikuuta 2015

Photobox on osoittautunut huijariksi. Maksoin 120-sivuisen A4-kokoisen valokuvakansioni maksun, mutta en ole saanut sitä. Ensin kuvien saaminen oikeaan kokoon ei onnistunut ja sen onnistuttua Photobox olisi karhunnut kansiosta lisää 288 euroa. Lukuisiin viesteihini en ole saanut muita vastauksia kuin “Kiitos yhteydenotosta. Olemme vastaanottaneet viestisi ja asiakaspalvelijamme vastaa pyyntöösi mahdollisimman pian.” Kuukausi on jo vierähtänyt ja Photobox vain viestii tilaukseni muka vanhentuvan x päivän kuluttua.

Out of the box kirjoitti 10. helmikuuta 2015

Huhhuh! Paljonko laitoit rahaa tuohon valokuvakansioon? 120 sivua ei varmaan tule muutamalla kympillä.

todella tyytymätön kirjoitti 19. helmikuuta 2015

Tilasin kollaasi julistetaulun 76×114. Taulu tuli, kuvat todella hyvälaatuisia (vaikka kuvat otettu samdung galaxy s3). Taulun 2 kulmaa on kuitenkin rikki! Yksi kulma taittunut ja toisesta kulmasta kuva rispaantunut ja halkeileva. Photoboxiin ei saa yhteyttä mitenkään. Sähköpostihan on ainoa keino saada yhteyttä, eikä sieltä tule vastausta.

Photoboxissa on tällä hetkellä siis suuret alennukset. Maksoin taulusta reilu 50 euroa ja nyt pakolliseen kehystykseen menee 100 euroa. En enää koskaan tilaa sieltä mitään enkä suosittele kenellekään.

Kysyin kyseisetä kuva/kehystysliikkeestä (mihin vein kehystettäväksi) kuinka paljon vastaava taulu heillä maksaa ja vastaus oli alle 100 euroa. Mikä tarkoittaa että on samaa hintaluokkaa ja halvempa,a kuin esim ifolorilla ilman alennuksia. Tästä lähtien aion käyttää kyseistä liikettä, enkä enää tilaa netistä. Ainakin tietää mitä saa, eikä tarvitse ottaa edes vastaan jos ei ole tyytyväinen.

Pete kirjoitti 19. helmikuuta 2015

^ Haluatko kertoa oliko taulu kääritty kuplamuoviin tai styroksiin?

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Photobox" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.