Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

PolarPanda.com

Nettikauppa PolarPanda myy videopelejä, Apple-tuotteita, kännykkätavaroita, vempaimia ja elektroniikkaa, harrastustarvikkeita ja lifestyle-tuotteita. Verkkokaupasta voi tilata tuotteita nettipankkien maksupainikkeilla, luottokorteilla ja PayPalilla. Nettikaupasta on saatavilla ilmainen toimitus, jolloin toimitusaika on 1–3 viikkoa. Pikapostina tavarat saa 3–7 päivässä.

Nettisivut: www.polarpanda.com/pp_fi/

"PolarPanda.com" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 17 arvostelun tulos.

Kokemukset PolarPandasta

Tullivirkailija kirjoitti 24. lokakuuta 2013

(Viesti poistettu ylläpidon toimesta. Asiatonta sisältöä.)

Pete kirjoitti 25. lokakuuta 2013

Oho… Vaikea uskoa tuollaisen väitteen pitävän paikkaansa. Olen joskus vuosia sitten ostanut gadgetteja sieltä enkä muista mitään ongelmia ilmenneen.

ville kirjoitti 16. marraskuuta 2013

Tilasin hdmi-kaapelin tuossa 4 viikkoa sitten eikä ole mitään kuulunut. Kukaan ei vastaa “asiakaspalvelunumeroon” ja sähköpostivastausta on vissiin turha odottaa. Luojan lykky että ostos oli vain muutaman kympin luokkaa. Vitutti semisti kun piti käydä ostos hakemassa lähimmältä gigantilta ja sai maksaa 5€ ylimäärästä. Vittu mitä paskaa

Pete kirjoitti 16. marraskuuta 2013

Jep, onneksi ei ollut mistään satasten hintaluokan tavarasta kyse. :-/

Mikko kirjoitti 17. joulukuuta 2013

Olen ollut Polarpanda.comin asiakas vuosia. Kyllä. He kiertävät veroja, niin kuin Verkkokauppa.com ja monet muut yhtiöt. Kyllä, tuotteet ovat joskus viallisia, niin kuin muuallakin. Palautus onnistuu normaalisti ja mitään ongelmaa ei ole mulla ollut. Joku nyt on ottanut herneet nenään, kun kierretään vähän veroa, mikä on aivan normaalia bisnestä. Apple tekee tätä jenkeissä ja silti porukka ostaa Applen tuotteita. Tääs toinen on ottanut herneet nenään, kun ei osaa ottaa asiakaspalveluun yhteyttä. Turhaa duudadiipadaapaa.

Pete kirjoitti 17. joulukuuta 2013

Joo, Apple tunnetusti tekee sitä. Samaan tapaan Google tekee ym. Verosuunnitteluksihan sitä kutsutaan.

E. Hondy kirjoitti 26. joulukuuta 2013

(Viesti poistettu ylläpidon toimesta. Asiatonta sisältöä.)

Kille kirjoitti 28. joulukuuta 2013

Kannattaa kiertää kaukaa tämä pulju, tilasin tuotteen, odotin 2kk toimitusta, peruutin ja luvattiin palauttaa rahat. Odotusta kestänyt jo 3viikkoa…

Varokaa PolarPandaa kirjoitti 14. helmikuuta 2014

VAROKAA ihmeessä tätä firmaa. Ihan täyttä kusetusta. Tilasin iphonen näytön 6 viikkoa sitte. Pakettia ei kuulu ja asiakaspalvelu vastaa vain sähköpostin kautta. Firma toimii täysin ulkomailla joten turha odotella rahoja takaisin. Eihän kusettajille voi toivoa kuin pikaista ja kivuliasta kuolemaa.

Mika / PolarPanda.com kirjoitti 25. maaliskuuta 2014

Hei kaikki, Olen Mika ja vastaan asiakaspalvelusta PolarPanda.com verkkokaupassa. Huomasin että täältä löytyy muutama asiaton ja ehkä hieman absurdi viesti. PolarPanda.com verkkokauppa on toiminut vuodesta 2002 saakka, ja nykyään kaikki tilaukset postitetaan Hongkongista. Täältä löytyy lisätietoa aiheesta: http://www.polarpanda.com/pp_fi/about-us

Toivottavasti tätä viestiketjua lukevat ymmärtävät että mikäli lähettäisimme laittomia tuotteita, ei se olisi kovinkaan pitkäkestoista kaupankäyntiä. Jätänkin sen vuoksi nettitrollien viestit huomioimatta.

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana työpäivänä. Mikäli toimituksessa on kestänyt luvattua pidempään, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme selvittää missä tilaus etenee. Kaikkiin viesteihin vastataan 24 tunnin sisällä.

Juho kirjoitti 05. huhtikuuta 2014

Tilaamani linssisetti Galaxy S3:lle saapui luvattua nopeammin ja tuote oli laadukas. Ei valittamista!

Marja P kirjoitti 05. huhtikuuta 2014

Toinen tilaamistani iphonen latauskaapeleista oli viallinen. Asiakaspalvelusta vastaattiin nopeasti ja uusi kaapeli tuli postissa viikon päästä. Viallistakaan ei tarvinnut vaivautua palauttamaan. Hienoa että asiakkaan sanaan luotetaan tällä tavalla! Kiitos.

Sinikka kirjoitti 18. huhtikuuta 2014

Helppo ostaa, tuotteet hyvin järjestelty ja haku on helppoa. Autokamera on todella laadukas hintaansa nähden. Kauppojen teosta jäi hyvä fiilis. Toimitusaika oli noin 1.5 viikkoa, mutta pääasia, että oikeat tuotteet saapuivat ehjinä. :)

Puolueetonta tietoa kirjoitti 28. huhtikuuta 2014

(Asiaton kommentti poistettu ylläpidon toimesta.)

TJ kirjoitti 15. toukokuuta 2014

Nopea ja hyvä palvelu. Olen ollut erittäin tyytyväinen hintatasoon ja melko nopeisiin toimituksiin. Antaa sen minkä lupaa. 122801

Roni3 kirjoitti 16. toukokuuta 2014

Tilaus oli mielestäni hyvin vaivatonta ja selkeää. Myös hinnat olivat erinomaisia ja tavarat laadukkaita. Toimitus oli suhteellisen nopea. Suosittelen PolarPandaa kaikille! #700006765

tyytyväinen asiakas kirjoitti 19. toukokuuta 2014

Ei valittamistä tuotteet tulevat ajallaan ja toimivat hyvin

okkimus kirjoitti 19. toukokuuta 2014

Aivan loistava nettikauppa. Löytää kaikkea tarpeellista elektroniikkaan liittyvää. Asiakaspalvelu loistavaa ja nopeaa. Viallinen tuote korvattiin nopealla asiakaspalvelulla. ISO PLUSSA.
#700007856

qweacy kirjoitti 19. toukokuuta 2014

Toimi kuten piti, ja valikoima oli mukavan monipuolinen ja mielenkiintoinen #700009408

jebu kirjoitti 20. toukokuuta 2014

Ihan ok

tjm kirjoitti 24. kesäkuuta 2014

Kaapeli oli se mikä pitikin, ja toimitus oli yllättävänkin nopea (reilu viikko kirjepostissa), kun ottaa huomioon mistä tuote lähetettiin.
#700009804

Petetty kirjoitti 23. heinäkuuta 2014

Toukokuussa tilasi tabletille nahkaisen suojakuoren.Kolmen viikon päästä tuli liian suuri kotelo, jonka sain palauttaa maksutta. nyt sitten reilunkahden ja puolen kuukauden päästä sain muovisen läpyskän, jonka hinta Suomessa on 2€.Olin maksanut polarpandalle 13,80 ja harmittelen, että miten ovelasti he toimivat.Katsoin nyt juuri heidän nettisivuiltaan, että tilaamani tuote on loppu.Olisivat silloin toukokuussa heti kertoneet että se on loppu. Tuskin palauttavat rahojani.Boikotoin tätä firmaa ikuisesti.

nampsu kirjoitti 23. heinäkuuta 2014

Tilasin ensimmäistä kertaa Polarpandasta, ja kaikki sujui moitteitta. Sain tilauksen nopeasti, ja mikä parasta, tuotteet olivat todella halpoja ja toimivia! :)
#700007462

Jari kirjoitti 24. heinäkuuta 2014

Tilasin myös ensimmäistä kertaa Polarpandasta,kesti aika kauan saada tuotteet(melkein kuukausi) mutta perille tuli.Hintaan nähden ihan ok #700010704

Suuresti pettynyt kirjoitti 24. heinäkuuta 2014

Tilasin laserpointterisetin 9.3. Sain paketin josta tulli oli poistanut olennaisen. Ilmoitin asiasta toimittajalle. EI HYVITYKSIÄ! *#%^!½*x !! Tilaus #700008933.

Toimitus #700009412 kirjoitti 26. heinäkuuta 2014

Tilasin muistitikun viikko sitten.Eipä ole pakettia näkynyt. Liekö lähetettykään?

Mika / PolarPanda.com kirjoitti 04. elokuuta 2014

Hei “Petetty”, Mikäli olet palauttanut saamasi kotelon ja sait tilalle kotelon johon et ole tyytyväinen, voit luonnollisesti palauttaa sen kuluitta. Kaikilla tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu.
-
-
Hei Jari, Normaalisti näissä tapauksissa Tulli palauttaa tilauksen lähettäjälle asiakkaan pyynnöstä. Missään tapauksessa heidän ei pitäisi vain ottaa tuotteita lähetyksestä asiakkaan tietämättä tai asiakkaalta asiasta ensin kysymättä. Oletko kysynyt asiasta Tullilta?
-
-
Hei Risto, Tilauksesi 700011096 muistikortista on postitettu tilausta seuraavana päivänä ja sähköpostiisi on lähetetty myös toimitusvahvistus. Toivottavasti kortti on jo saapunut perille.

Ekister kirjoitti 25. syyskuuta 2014

Itse kyllä löydän ihan samoja tuotteita edullisemmin täältä:

samahalvemmalla.webnode.com

Ebaysta halvemmalla kirjoitti 26. marraskuuta 2014

Tuolta löytyy sama halvemmalla, koska välissä ei ole ahnetta suomalaista kauppiasta:

samahalvemmalla.yolasite.com

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "PolarPanda.com" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.