Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Pyöräkeskus

Suomen Pyöräkeskus Oy:n nettikauppa osoitteessa www.pyorakeskus.fi on polkupyöriä myyvä nettikauppa. Tilattaessa polkupyörä se toimitetaan täysin ajovalmiina Matkahuoltoon. Nettikaupasta voi ostaa kotimaisten nettipankkien maksupainikkeiden avulla, sekä Visalla, MasterCardilla, Joustorahalla ja Neolla.

Puhelinnumero on 0400 337 224 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@pyorakeskus.fi.

Nettisivut: www.pyorakeskus.fi

"Pyöräkeskus" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 13 arvostelun tulos.

Kokemukset Pyöräkeskuksesta

Ana kirjoitti 03. elokuuta 2016

Viikon olen tässä pyörää odotellut, tilausvarmistuksen jälkeen ei ole mitään kuulunut.Liian hidasta kun ottaa huomioon että toimitus matkahuollon kautta jolloin pitäisi olla nopeasti.Eivät ole laittaneet seurantanumeroa matkahuoltoon tai muutakaan varmistusta pyörän lähettämisestä, saisivat hävetä lujasti.

J kirjoitti 14. helmikuuta 2018

Huonoja kokemuksia. Etuhaarukkaa odoteltu puoli vuotta. Viesteihin ei vastailla ja vaikea tavoittaa omistajaa. vaikuttaa huijarifirmalta.

M L kirjoitti 13. huhtikuuta 2019

Hyvä kokemus. Sunnuntaina tilasin pyörän. Perjantaina se saapui Vaasan Matkahuoltoon. Pyörä oli valmiiksi koottu ja ajovalmis. Matkahuollon pihassa poistimme pakkauspahvit ja poika ajoi pyörän kotiin. Huhtikuu 2019.

Mimi kirjoitti 06. toukokuuta 2019

Missäköhän pyöräni viipyy,pirun pitkä odotusaika, saako sitä olenkaan tän vuoden puolella

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Pyöräkeskus" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.