Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Tatuointikellari

Tamperelainen Tatuointikellari on avoinna ma–pe kello 12–17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Parkkipaikkoja on liikkeen edessä. Maksutavaksi käy tällä hetkellä vain käteinen. Liike sijaitsee osoitteessa Petsamonkatu 14. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 045 639 6414 ja sähköpostiosoite tatuointikellari@suomi24.fi.

"Tatuointikellari" on saanut pisteet 7,5/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Kokemukset Tatuointikellarista

DAMAGE kirjoitti 18. heinäkuuta 2015

Joo kellari on halpa,sitä ei kai kukaan kiistä. Mutta katsokaapa kellarin omien sivujen galleriaa jossa luulisi olevan töiden parhaimmistoa,en löydä yhtään työtä josta ei samalla sekunnilla hyppää silmille epätasaisia viivoja,katkenneita viivoja,värisotkua,mittasuhteiden heittoa,“realististen” töiden puutteita sekä monia muita mokia. En ole minkään sortin tatska-asiantuntija vaan ihan maallikkona katson kuvia enkä löydä sieltä yhtään hyvää. Eikö hinta-laatu-suhde kerro ihmisille mitään? Minulle hän lupasi hakata Kurt Cobainin 120 euroon. Sitä ennen hän pilasi mieheni koko käsivarren joten peruin ajan.Nyt on Putkassa otettu Kurt ja koko netin tarjonnasta voin sanoa että upein,realistisin,ajattomin ja elävän näköinen kuva,en keksi millä siitä olisi saatu piiruakaan parempaa. Edes perus-tekstiä hän ei osaa hakata vaan siinäkin viivat katkeavat yht´äkkiä ja linja on epäsuora. Hyvä Kaitsu on piirtämään mutta siitä tatuoijaksi on vielä pitkä matka ja mielestäni maksava asiakas ei ole harjoittelukappale. Lähinnä hänellä käy varmaan persaukisia,narkkareita ja puolisokeita,sellasia joille on tärkeämpää saada kuva kuin että säästäisi ja ottaisi kuvan ammattilaiselta. Olkoonkin että hän ei ole kauan tatskannut,sitä pitää harjoitella niin kauan että asiakastyytyväisyys olisi luokkaa 90%,vähintään. Rakentavaa kritiikkiä hän ei edes kuuntele(ei siis vittuilua vaan puhdasta kritiikkiä ja mielipide- ja näkemysasioita)vaan hyppää takajaloilleen ja käy jopa hyökkääväksi jos asiakkaan mielestä kuvassa ei jokin toimi. Liian moni kaveri on langennut halpaan kuvaan/tekstiin eikä KUKAAN ole kyennyt käymään hänen kanssaan asiallista keskustelua kuvavirheistä. Yksi sai jopa porttikiellon,niinkuin sinne menisi uudelleen hakattavaksi edes ilmaiseksi.MITEN IHMINEN VOI KEHITTYÄ TYÖSSÄÄN,ON SE MILLAISTA TYÖTÄ HYVÄNSÄ,JOS EI NÄE OMIA VIRHEITÄÄN EIKÄ HALUA OTTAA KRITIIKKIÄ VASTAAN??! jOKAISESSA TYÖSSÄ OPITAAN TEKEMÄLLÄ JA VIRHEISTÄ MUTTA TÄMÄ ON ALA JOSSA ASIAKKAASEEN JÄTETÄÄN IKUINEN,RUMA JÄLKI. Mielessäni on helppo idea pienestä tekstistä jota olen ajatellut josko antaisi kaitsulle mahdollisuuden näyttää että hän saa tekstin suoraan ilman katkoviivoja ja viivojen paksuuseroja. Mutta niin kauan kuin gallerian parhaimmistosta ei löydy yhtään pätevää kuvaa MAALLIKON SILMIN niin en siihen lafkaan rahojani vie. Toivon todella että kaitsu saa hakattavakseen jonkin Bandidoksen jäsenen tai torpedon tms ja maksaa siitä puolestaan omalla nahallaan jos/kun sen sössii. Tosin niillä hemmoilla on varmasti varaa parempaakin,markalla markan tavaraa. Jos olisin siihen halpaan loveen langennut ja olisin antanut raiskata Kurtin kuvan,asia olisi selvitetty lafkan ulkopuolella taatun varmasti. Valitettavasti sekään ei paranna kuvaa piiruakaan joten paras keino on säästää ja mennä MIHIN TAHANSA MUUALLE,AINAKIN TAMPEREELLA. Paitsi jos haluaa näyttää treenatulle sian nahalle.. Kuuntelisi asiakasta,ottaisi virheistä opikseen ja kehittyisi niin jonain päivänä hänestä voisi jotain tullakin

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Tatuointikellari" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.