Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Nettikama.fi

Nettikama.fi (Deware Oy) myy elektroniikkaa ja matkapuhelinten lisätarvikkeita, kuten suojakuoria, vikakoodin lukijoita autoihin, kaapeleita, radio-ohjattavia laitteita, tietotekniikkatarvikkeita ja hupilaitteita. Varastossa olevat tavarat kyetään toimittamaan 1–5 päivässä maksusta. Mikäli tilaus on tehty ennen kello 15, se toimitetaan 90% todennäköisyydellä samana päivänä. Ei toimituskuluja.

Nettisivut: www.nettikama.fi

"Nettikama.fi" on saanut pisteet 5,1/10. Se on 39 arvostelun tulos.

Kokemukset Nettikamasta

Bolo kirjoitti 02. joulukuuta 2013

Tilattu tuote kohta kuukausi sitten, kerran vastattu sähköpostiin notta tuotetta ei ole vielä tullut maahantuojalta, tämän jälkeen ei ole kuulunut mitään yhteydenottopyynnöistä huolimatta. Karta kuin ruttoa.

KINKKU kirjoitti 27. joulukuuta 2013

TÄYSI PASKA KUSETUSTA KOKO PULJU ÄLKÄÄ VAIN EREHTYKÖ TILAAMAAN TAVARAA EI OO EIKÄ TUU
PRKLE.

mial kirjoitti 30. joulukuuta 2013

Haluaisin palauttaa tuotteen, mutta nettisivuilla on väärä asiakaspalautustunnus. Eivät vastaa sähköposteihin eivätkä puheluihin. Eivät edes vastaajaviesteihin. En KOSKAAN osta täältä enää mitään ja ilmoitan asiasta kuluttajaviranomaisille. Koko firma tuntuu todella feikiltä! Tuote tuli kyllä, mutta palautus ei onnistu. Karttakaa tätä firmaa!

Ei saa yhteyttä! kirjoitti 08. tammikuuta 2014

Eivät vastaa sähköpostiin, tuotteen piti lähteä jo kaksi viikkoa sitten, niin ensimmäisessä sähköpostissa todettiin . Nyt kun tuotetta ei näy eikä kuulu niin eivät vastaa uusiin sähköposteihini.

perkele kirjoitti 12. helmikuuta 2014

Tilasin ja maksoin verkkopankissa tuotteen 1.2 2013,ei ole näkynyt eikä sähköposteihin vastata

Nettikama, varastaa rahat? kirjoitti 12. helmikuuta 2014

Sama juttu.
Eivät vastaa sähköpostiin, eivätkä puhelimeen eikä siihen jätettyihin viesteihin.
Pikkusumma minulle mutta jollekin esim. lapselle iso raha joten teen rikosilmoituksen.

älä osta mitään! kirjoitti 18. helmikuuta 2014

Sama täällä. Ei tule, luvataan että tulee. Luvataan lähettää uusi kun on muka kadonnut postissa. Riikinäinen saapuu 3vkoa tilauksesta. Reklamaatioon ei vastaa maili eikä puhelin. Rahoja ei palauteta. Laitan haastemiehen asialle.

massimies kirjoitti 16. maaliskuuta 2014

VARASFIRMA! Menen huomenna tekemään rikosilmoituksen. Tilasin tuotteen, palautin, eivät hyvitä rahoja. Kuluttajaviranomaisia ei kiinnosta, haistakoon viraston lepakot vitun.

huijausta? kirjoitti 18. maaliskuuta 2014

Kuinka kauan teillä on mennyt että olette ylipäätään saaneet tuotteen jonka tilasitte? Yli 10 arkipäivää jo odoteltu eikä ole edes vahvistusta tullut, että tuote olisi lähetetty. Pian pitää marssia poliisiasemalle.

roistofirma kirjoitti 24. huhtikuuta 2014

Tilattu kaksi tehoakkua puhelimiin. Ei minkäälaista vahvistusta s-postiin tullut. Onko sinne jotain puh. numeroa johon voi ottaa yhteyttä. Ilmeisesti rahat menneet taivaantuuliin. Pitää rikosilmoitus tehdä

huijattu, kohta rikosilmoituksen tekijä kirjoitti 29. huhtikuuta 2014

Oletteko huijatut asiakkaat saaneet mitään kontaktia nettikamaan? Itselleni eivät vastaa puheluihin eikä s-postiin. Tehkää joku jokin joukkokanne, itsellä ei sellaiseen taitoa. Oletteko yleensä saaneet tilaamanne tavarat vai miten on käynyt

Eikö sivuja saada pois netistä kirjoitti 20. elokuuta 2014

Tilattu pari tuotettetta 21.7.2014 eikä vieläkään tullut ja kuukausi kulunut. Yhteydenottoihin ei vastata. Ihmettelen, että firma voi vielä olla netissä jos rikosilmoituksia on tehty. Eikö poliisi tee mitään?

Tomas, Karis kirjoitti 20. elokuuta 2014

De levererade inte hela min beställning. Svarar inte på email. Varorna beställdes 31.7 och betalades direkt. En del av sakerna skickades från Seinäjoki. I Vanligt kuvert. Daterat 19.8.2014. Dagen efter att jag emailat dom och hotat med polisanmälan. Saknas dock ännu saker för 12,40€. Varning för dessa skojare!

N8 silikonisuoja kirjoitti 20. marraskuuta 2014

Ihme firma, kauppaa tavaraa ja rahat menee mutta tavaraa ei näy. Tilasin 2viikkoa sitten puhelimeen silikonisuojan ja piti tulla s-postiin joku seurantakoodi, ei näy eikä kuulu tavaraakaan eikä saa millään yhteyttä ko. firmaan. Menee poliisin asiaksi, ryöstöä sanon minä!

N8 silikonisuoja kirjoitti 28. marraskuuta 2014

Wau!! En meinannu uskoa silmiäni kun tilaamani tuote tulikin. Tilauspäivä oli 12.11. ja tavara kotona 28.11 ei aivan niinkuin luvattiin mutta kuitenkin tuli, onneksi näin, joten edellinen kommenttini on aiheeton.

JT kirjoitti 18. tammikuuta 2015

Joulukuun alussa tuolta pari tuotetta tilasin, tilausvahvistus tuli saman tien, paketti tammikuun alussa ja sisälsi vain puolet tilaamistani tavaroista. Lähetin viestiä kaksi viikkoa sitten (jo kahteen kertaan) että tuleeko loput erillisenä vai onko tässä tapahnut jokin virhe. Mitään ei ole vielä vastattu. Useamman viikon toimitusajat eivät olisi itselleni mikään ongelma, kun myyjä ostajan kanssa jollain lailla kommunikoisi. Vähän vaikuttaa epäilyttävältä yritykseltä. Tulee loput tavarat postissa tai ei, täältä en enää toista kertaa tilaa. Kenellekään en myöskään suosittele.

TL kirjoitti 10. maaliskuuta 2015

voi paska, kun ei tullut luettua näitä ennen tilausta. tilaus maksettu ja halusin peruuttaa tilauksen. ei ole kuulunut mitään, eikä rahoja näkynyt

näkö on palautunut kirjoitti 05. toukokuuta 2015

Hienoa nähdä oikea ryöstö livenä!

Redevil75 kirjoitti 10. elokuuta 2015

Tilasin IP Kameran ennenkuin luin kokemuksia kyseisestä kaupasta ja varmasti olisi jäänyt ostamatta jos olisin lukenut nämä kommentit. Joka tapauksessa tilasin kameran 10.7.2015 ja toimitusaika oli merkattu 8-12 päiväksi. Puolitoista viikkoa aikaisemmin tuli ilmoitus että tuote lähetetty postilla. Eli ilmoitus tuli 31.7. No nyt se vihdoin ja viimein tuli ja päivämäärä on 10.8.2015. Eli kuukauden sain odotella kameraa ja heti kun paketin hain tarkistin koska se on leimattu postin kuljetettavaksi ja sehän oli 6.8 Eli tuote olisi pitänyt olla minulla jo viikko sitten kun ekan kerran ilmoittivat että tuote lähetetty. Kyllähän minä sen osasin tietää ettei siinä montaa päivää mene kun posti tuo. Mutta lähettivät vasta noin viikon jälkeen ilmoituksestaan.

Toivottavasti selitin mahdollisimman vaikeasti. Nyt joka tapauksessa yritin mennä heidän sivuilleen ja kas kummaa…web palvelu on pistetty kiinni =) En muuten tilaa heiltä enää mitään.
Oma moka tietty... kirjoitti 17. elokuuta 2015

Kuukausi odoteltu tilausta, ei tullu 2-5 päivässä. Rahat kuitenkin kelpasi välittömästi. Oma moka tietty kun en lukenut kommentteja etukäteen. Kotimaisten verkkokauppojen kanssa on harvemmin ollut ongelmia. Näköjään on harhaanjohtavaa luulla, että jos kotimaiset pankit tai niiden omistamat yhtiöt välittävät nettikaupan maksuja, niin asiat olisivat kunnossa.

reilu peli kirjoitti 17. syyskuuta 2015

Tilasin tuotteen heinäkuussa 2015. En ole saanut tilaamaani tuotetta vieläkään useista reklamaatioista huolimatta. Sähköposteihini ei vastata. Tänään tein rikosilmoituksen. https://www.poliisi.fi/RIKOKSET/Sahkoinen_rikosilmoitus

dodiih kirjoitti 09. lokakuuta 2015

Tilattu 18.9, saapui 9.10, matka Kiinasta(Tukkurilta) kestää pitempään mitä sivuilla kerrotaan.

Tilattu tuote oli musta OBD2-johto, paketissa saapui sininen, hmm… Yhteensopivuuslistassa mainittu VW T5, ei kuitenkaan kykene lukemaan mitään moduuleja. Toimii kuitenkin vanhemmassa Skodassa joten kuten.

Kake kirjoitti 21. helmikuuta 2017

Torvelo toimitti väärän OBD-lukijan,piti vaihtaa tuote mutta eipä ole kuukausiin saatu yhteyttä torveloon.
Koijari koko torvelo!

Aarni kirjoitti 18. heinäkuuta 2017

Olisinpa lukenut näitä tai vähän googlettanut ennen tilausta. Noh, tilaus ja maksu kuitenkin 10.6.2017 ja tavaraa ei vielä näy. Summa on vaan niin pieni, alle 30.00 eur, että ei taida kehdata poliisia häiritä moisella. Mutta siis, en suosittele putiikkia kenellekään!

JH kirjoitti 06. elokuuta 2017

Sama mulla, olisinpa lukenut nämä ensin. Tilasin n 50 e arvoisen tuotteen. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä. Viikon päästä alan selvittelemään ryhmäkannetta, niin saadaan Idiootti Seinäjoelta lopettamaan nämä hommat.

Mävaan kirjoitti 08. marraskuuta 2017

Kaverin nimihän on Jouni Antero Mäntykoski ja löytyy ihan facebookista. Itsellä jäi 16.e paketti saapumasta joten en jaksa nousta barrikaadeille, mutta jos olisi isommasta summasta kyse, kävisin kyllä ihan oven takana. Näitä huijareita on muutenkin ihan liikaa ja tämä kaveri kai jatkanut samaa hommaa vuodesta 2010. Ja tekee 200.000e liikevaihtoa vuodessa….

pettynyt kirjoitti 12. helmikuuta 2018

Tuotteelle annettiin 5-14pv toimitusaika, mutta kuukauteen ei näkynyt tuotetta. Pistin sähköpostilla viestiä ja sain vastauksen parin päivän kuluessa että hän selvittää asian maahantuojan kanssa. Tuote tuli lopulta 1.5kk tilauksesta, mutta tämän kokemuksen perusteella en toista kertaa kyseisestä paikasta tilaa tavaraa.

Kiisseli67 kirjoitti 07. heinäkuuta 2018

Ostin vasta hdmi-jakajan 3-1 nettikama.fi verkkokaupasta ja se tuli ilman postikuluja 12:sta päivän kuluttua kuten tuotteen kohdalla luvattiin. Tuote oli tosi edullinen ja se toimii hyvin. Palvelu toimi hyvin ja tuote pääsi heti käyttöön. Luin näitä arvosteluita jälkikäteen mutta minulla ei ole huonoa sanottavaa, koska kaikki toimi kuten pitikin.

Karnaka kirjoitti 09. joulukuuta 2019

Ostin tuotteita 50,00e edestä.Kuukausi kulunut,eivät vastaa sähköposteihin.Sama meno vaan jatkuu vuodesta toiseen.

V-tuttaa kirjoitti 17. tammikuuta 2020

Ansaan taisin mennä minäkin :( Onneksi vain 24€ mutta täytyy parin viikon päästä tehdä rikosilmoitus jos ei vieläkään näy eikä vastata.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Nettikama.fi" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.