Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Turun Paja

Turussa Maariankadulla sijaitseva Tattoo Turun Paja on tatuointiliike, jossa tehdään myös lävistyksiä. Tarjolla on lisäksi hierontapalveluita. Yrittäjällä on alasta 10 vuoden kokemus. Tattoo Turun Paja on avoinna “noin jotakuinkin about suunnilleen” kello 12–17 arkipäivisin.

Nettisivut: www.tatuointiturku.fi

"Turun Paja" on saanut pisteet 6,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemukset Turun Pajasta

IdaLindroos kirjoitti 15. huhtikuuta 2015

Otin napakorun muutama päivä sitten. Todella ammattitaitoinen ja osaava lävistäjä,Jussi! Jokaiseen kysymykseen sai hyvät ammattimaiset vastaukset sekä lähdettyä sai hyvät hoito-ohjeet joita olen noudattanut niin ei mitään ongelmia ole ainakaan viellä tullut. Napakoru oli todella edullinen Happy Hourina kaikki lävistykset 20€ (klo:16-17 aikana). Suosittelen kaikille! Napakoru oli kipeä 2 päivää jonka jälkeen alkanut hyvin parantumaan. Aloituskorukin on laadukas ja kuuluu tuohon hintaan eikä ole mitään kiinan halpoja rihkama koruja!:) Edullisin paikka tietääkseni turussa,kun muissa paikassa napakorun laitto ainakin maksaa 40-45€!!

Vanessa kirjoitti 26. heinäkuuta 2015

Saako 13v ottaa napakorun vanhempien luvalla?

Pete kirjoitti 28. elokuuta 2015

Ei kai onnistu napakorun ottaminen tuossa iässä.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Turun Paja" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2020
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.