Kokemus.info — kuluttajien kokemuksia asioista. Paljasta mikä on huijausta, mikä huippua.

Olet täällä: Kokemuksia asioista

Webhallen

Ruotsista Suomeen rantautunut nettikauppa Webhallen.com myy erilaisia tietokonetarvikkeita, videopelejä, tietokonekomponentteja ja kännyköitä. Tilaukseen laitetut tavarat toimitetaan tavallisesti 24 tunnin kuluessa mikäli ne löytyvät varastosta. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on info@webhallen.fi.

Nettisivut: www.webhallen.com/fi-fi/

"Webhallen" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 16 arvostelun tulos.

Kokemukset Webhallenista

jassoo kirjoitti 27. lokakuuta 2014

viikko sitten tilattu kännykkä ei ole tullut perille

Parempaa palvelua, kiitos! kirjoitti 21. marraskuuta 2014

Ostin PS4 konsolin pojalleni lahjaksi. Se oli rikki. Eivät suostuneet palautukseen. Halusivat korjata. Vastaukset kyselyihin venyivät ja loppuivat kokonaan. Kesti 2 kk ja sitten tuli uusi konsoli ilmoittamatta ja ilman tuotepakkausta (jälleenmyyntiarvo alhaisempi) – oli kuulemma mennyt roskiin. Tarjosivat 21 € ostohyvitystä kaiken pahan mielen ja odottelun jälkeen. Surkeaa asiakaspalvelua.

En suosittele kenellekään kirjoitti 11. joulukuuta 2014

Köyhänä opiskelijana olin suunnitellut uuden puhelimen ostoa jo lähes koko vuoden kunnes joulukuussa veropalautukset tulivat. Tilasin sitten iPhone 5s 16GB:n Webhallenista hintaan 550e koska se oli huomattavasti halvempi mitä Suomessa. Myös laskulla maksaminen ilman lisäveloitusta ja ilmainen toimitus houkuttelivat. Mutta miten kävinkään? Toimituskuluja lisättiin jostain syystä hintaan neljä euroa. Tämä ei vielä suuresti häirinnyt. Laskulla pystyi maksamaan kunhan ilmoitti henkilötunnuksensa. Tämä ei tuntunut kovin miellyttävältä mutta annoin sen kuitenkin. Sitten ilmotettiinkin, ettei kyseistä tuotetta voi ostaa laskulla. No ihan sama, maksoinpas 550e sitten suoraan verkkopankilta. Tuotetta siis oli varastossa mutta toimituskin kesti luvattua pidempään, 10 päivää. Kun sitten sain kauan odottamani puhelimen perille, se oli väärän värinen. Vähintä, mitä olisin kyseistä firmalta vaatinut olisi edes, että olisin saanut oikean tuotteen..! Kun halusin palauttaa tuotteen, asiakaspalvelua oli erittäin vaikea tavoittaa. Myös asiointi tapahtui englanniksi, joka onneksi joten kuten onnistui. Kului kolme päivää, kunnes he vastasivat minulle kahdella lauseella “It’s sad to hear” ja, sanoivat lähettävänsä minulle rahtikirjeen palautusta varten. Vaikka siis minä sain väärän tuotteen, jouduin ensiksi odottamaan vielä rahtikirjettä. Tällä hetkellä odotan, että he vastaanottavat palautukseni, jolloin rahani palautetaan 30 päivän kuluessa jos palautetaan. Uuden puhelimen saanti siirtyy siis reippaasti ensi vuodelle. En voi suositella missään nimessä kenellekään.

Lempo kirjoitti 25. helmikuuta 2015

Hirveä liike. Älä ikinä osta mitään sieltä. 4 kuukautta olen odotellut hyvitystä rikkinäisestä tuotteesta. Rikkoo joka ikisen lupauksen esim. rahojen palautukseen piti mennä 2-5 päivää vaikka nyt olen odotellut jo 10 päivää rahojani.

Kokemuksista voi kertoa anonyymisti, nimimerkillä. Kommentoitaessa sivua "Webhallen" sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, siis siten että vain Kokemus.infon tekijä lukee sen, käytä tätä lomaketta.

Samanlaisia sivuja (jokseenkin)


© Kokemus.info 2021
Keksitkö uuden lisäyksen hakemistoon? Lähetä sen linkki, tai ainakin palvelun / tuotteen nimi.